Om oss

Om oss

Vi började utvecklingen av ett nytt sätt att tidrapportera och presentera arbetsorder på efter att vi själva testat oss runt i en mängd olika tidrapporteringsprogram, utan att finna det vi verkligen efterfrågade.

Med bakgrund inom Byggbranschen och efter att ha drivit byggbolag i 12 år så kände sig vår delägare Andreas Brännström inte helt nöjd med sättet som erbjuds inom tidrapportering. Tillsammans så slog våra ägare sina huvuden samman och satte ihop ett unikt tidrapporteringssystem som svarade upp mot Andreas förväntningar på hur ett system bör fungera och vad man ska kunna förvänta sig av det.

Vår förhoppning är att ni ska tycka lika bra om denna applikation som vi gör. Vi menar att det är ett helt nytt sätt att hantera arbetet på där man kan få total kontroll på sitt arbete, utefter de förutsättningar som arbetsledaren önskar. Vill man fortsätta att tidrapportera som man alltid har gjort så går det självfallet också att göra med vårt sätt. Med denna tjänst så är det helt upp till användaren att bestämma hur detaljerad man vill vara i sin tidrapportering!

Och det bästa av allt så vill vi ge detta till alla helt kostnadsfritt!


Vad är unikt med Dina projekts tidrapporteringssystem
Guide kring programvaran

“Otroligt skönt att ha hittat en tidrapporteringsfunktion som jag på riktigt kan använda som grund till nya offerter!”

Martin Nyberg – M.P.N Bygg AB