TIDRAPPORTERING

  

Ett helt nytt sätt att tidrapportera som gör det betydligt enklare att hålla koll på timmarna

  

Istället för att tidrapportera mot ett projekt och sedan skriva ner vad som gjorts under dagen, så kan detta system istället låta personalen logga sin tid direkt mot arbetsmoment. På detta sätt så går ingen information förlorad. Se gärna vår film för att bättre förstå vad vi kan erbjuda.

ARBETSORDER

  

Med en arbetsorder från Dina projekt så får man både en lista på arbetsmoment men också ett tydligt verktyg med beskrivningar på vad som ska göras. Allt detta går sedan att tidrapportera på.

  

Traditionellt har hantverkaren som ska utföra jobbet fått en arbetsorder som en lista och sedan bockat av vad som är utfört. Vi tänkte om och tänkte annorlunda. Varför inte bygga en arbetsorder som sedan får agera som grund till att tidrapportera mot och sen när hantverkaren är klar kunna klarmarkera att arbetet är utfört.

PROJEKTHANTERING

  

Projekthantering blir en dröm

  

Att ha total kontroll på ett projekt är A och O. Tyvärr är det allt för vanligt att en arbetsledare efter ett avklarat jobb kliar sig i huvudet och funderar på var timmarna sprang iväg. Med vårt projekthanteringsverktyg är det ett minne blott.

BYGGDAGBOK

  

Ett smartare sätt att hantera sin byggdagbok

  

Ska verkligen en byggdagbok vara ett fysiskt papper som man skriver ner vad man har gjort under dagen eller kan den bli lite mer intelligent? Ja intelligentare tycktes den bli när den digitaliserades och man kunde skriva en kommentar i en app. Vi vill dock ta ett steg till