BYGGDAGBOK

BYGGDAGBOK

Öppna konto

Ska verkligen en byggdagbok vara ett fysiskt papper som man skriver ner vad man har gjort under dagen eller kan den bli lite mer intelligent? Ja intelligentare tycktes den bli när den digitaliserades och man kunde skriva en kommentar i en app. Vi vill dock ta ett steg till och möjliggöra för hantverkaren att kunna tidrapportera mot ett arbetsmoment och därmed slippa skriva en kommentar. Vi förstår dock självfallet att folk är traditionalister så visst går det att använda verktyget precis som det gör i alla andra byggdaböcker på nätet som härstammar från 10 talet 😉

Vår byggdagbok möjliggör både en kommentarsfunktion men också att stämpla in tid på arbetsmoment. Skapar projektledaren arbetsmomenten på rätt sätt så menar vi att vi har kommit så långt så själva kommentarsfunktionen är överflödig.

 

Se vår video kring tidrapportering för att se hur man antingen kan använda systemet som ett gammalt hederligt tidrapporteringssystem eller använda vår trädstruktur för att bygga en ordentlig byggdagbok där man verkligen kan gå tillbaka till tidigare projekt och kolla hur lång tid olika arbetsmoment tog.

 

Öppna konto